home   •   colofon Mobiele versie Kunst, Cultuur & uitgaan in Wageningen Cultuur in Wageningen op YouTube Linkedin Groep Kunst, Cultuur & uitgaan in Wageningen Facebook Pagina Kunst, Cultuur & uitgaan in Wageningen RSS Feed Nieuws Kunst, Cultuur & uitgaan in Wageningen

English Deutsch Francais Espanol Portugues Italiano Nederlands

Programma 5 mei


Markt
In het hart van de stad Wageningen, op de Markt, is het hoofdpodium gevestigd. Dit jaar met weer een prachtig programma vol grote namen. Met onder andere Chef’Special, Gers Pardoel, Trijntje Oosterhuis en Frank Boeijen.

Salverdaplein
Muziek van uit alle windrichtingen: Van een Spaans-Catalaanse band en Indiase filmmuziek tot een reggaerockgroep uit Noord-Frankrijk.

Parka Kultura
Dit jaar bestaat Parka Kultura tien jaar! Ook dit jaar zal er weer een keur zijn aan straattheater, acrobatiek, muziek, dans en andere culturele uitingen te bewonderen zijn. In het Torckpark kunt u even bijkomen van de drukke stad en kijken naar het gevarieerde aanbod aan cultuur.

Pink Square
Een plein waar iedereen die zin heeft in een feest, elkaar kan ontmoeten, feest vieren, zichzelf zijn en stil staan bij onze vrijheid. Maar tegelijk deze vrijheid kunnen delen met anderen, geïnteresseerden, familie of anders denkende. Doorgeven van de vrijheid staat centraal op PinkSquare. De naam zegt het al, dit plein is van/voor de homo-, bi- en transseksuelen die graag hun vrijheid willen tonen en delen.

Heerenstraat
Hét plein met muziek van eigen bodem. Artiesten als Chris Hordijk, Vanzukke, The Crocats, Kunstgras, Geofrogs, The Wheel en de Drie Tieten zullen dit jaar op het plein staan.

Wageningen Centraal
Een gaaf plein met een studentikoos tintje met Nederlandse feestbands en spectaculaire acts. Niemand minder dan Dj Menno de Boer van Slam FM zal dit jaar op het plein aanwezig zijn. Ook The Able Bodied Seamen, Mattanja Joy Bradley, de SOG-band, Pure ellende en Fingerlicking gaan een geweldige show neerzetten.

50+plein
Het 50+plein biedt een feestelijk programma voor vijftigplussers met een open karakter. Daardoor kunnen jong en oud elkaar ontmoeten op het plein, genieten van en meezingen met heerlijke muzikale optredens van Arthuro, The Starlight Sisters, Free Line en Riem de Wolf.

Kabaal am Gemaal
Kabaal am Gemaal is de plek voor de liefhebber van harde gitaarmuziek! Van punk tot metal en van ska tot hardcore, alle gitaarherrie komt langs.

Kabaal Digitaal
Hét podium voor de liefhebbers van alternatieve elektronische muziek.

Plantsoen van de vrijheid
Het Plantsoen van de Vrijheid is ingericht om op interactieve wijze aandacht te vragen voor verschillende projecten van ideële organisaties.

Beuningplein
Het gezelligste Bluesplein van Nederland zal dit jaar ook weer klaar staan met een paar geweldige artiesten.

Sena Talent Stage
Jonge, veelbelovende artiesten die jou gaan laten zien hoe een knallend optreden er vanaf nu uitziet.

Junuspark
Het grootste psy trance podium van Nederland. De dag gaat relaxed begonnen worden met reggea waar na al snel overgegaan wordt op progressive trance. Tegen het donker zal de muziek geëvolueerd zal zijn tot full on trance en vergezeld worden door een spectaculaire VJ en buikdans performances.

Freedom Fair 
Het themaplein waar dit jaar weer veel leuke activiteiten te doen zijn zoals een high tea of een ritje in het reuzenrad!

Dancesquare
Dancesquare is het dance plein waar vele house liefhebbers hun hart kunnen ophalen!
Door meerdere stijlen en invloeden in een mooie opbouw door de dag heen te brengen, komt iedere dance liefhebber aan zijn trekken!

Latin Wegener Media Stage
Dit jaar is er weer een Latin podium met een mooie variatie van salsa, mestizo, bachata en merengue aanwezig zal zijn.

Kinderfestival
Dit jaar zijn er op het kinderfestival weer veel verschillende activiteiten aanwezig! Zo kunnen de kleintjes dit jaar genieten van een muziek- , foto- , knutsel- , spiegel- , circus- en speelhoek!

Be Sociable, Share!

    - eerder gepubliceerd:

    Get Adobe Flash player