Cultuur in Wageningen op YouTube Linkedin Groep Kunst, Cultuur & uitgaan in Wageningen Facebook Pagina Kunst, Cultuur & uitgaan in Wageningen RSS Feed Nieuws Kunst, Cultuur & uitgaan in Wageningen

English Deutsch Francais Espanol Portugues Italiano Nederlands

Wageningen schreeuwt om cultuur op zaterdag 20 november


Zaterdag 20 november is NEDERLAND SCHREEUWT OM CULTUUR. Op die dag laat het publiek van Groningen tot Maastricht, van Arnhem tot Rotterdam, zich horen tegen de bezuiniging van 20% die de regering in petto heeft op kunst en cultuur. En als toegift gaat de BTW op kaartjes voor concerten, beeldende kunst en voorstellingen van 6% naar 19%.

Ook Wageningen laten op die zaterdag van zich horen op die dag. Om 15:00 uur worden kunst- en cultuurliefhebbers, docenten, actieve kunstbeoefenaren, beroeps en amateur, koren, bands, theatergroepen, werkers in de sector, leerlingen en cursisten, kortom: iedereen die vindt dat dit toch echt te gortig is, verwacht op het plein bij de Junusshoff. Daar wordt dan gezamenlijk, met of zonder meegebracht muziekinstrument of ander attribuut, rond 15:15 uur op ludieke wijze een oerschreeuw geslaakt vóór cultuur.

Wageningen schreeuwt is een initiatief van Cultuur in Wageningen en de bblthk.
Info: www.cultuurinwageningen.nl en www.bblthk.nl